Poētika
profesionālās apmācības centrs
Kursi
914.jpg
Pasniedzēji
Par mums
Reģistrējieties

Pasniedzēji

Mūsu pasniedzēji /lektori

Oksana Krivenoka

Izglītība. Liepājas Pedagoģijas akadēmija, angļu valoda. Kaļiņingradas Valsts Universitāte, vēstures fakultāte.

Pieredze. Profesionālais gids, aviotūru un autobusa tūru tūristu grupu vadītājs maršrutos pa Latviju, Baltijas, Eiropas un Āzijas valstīm. Pieaicinātais lektors tūrisma un viesmīlības priekšmetos. Profesionālais ekskursiju vadītājs, Latvijas Tūrisma gidu asociācijas loceklis.

Ināra Heinrihsone

Izglītība. Rīgas politehniskais institūts, arhitektūras nodaļa. Nacionālā kultūras mantojuma vadība, meistara-restauratora apliecība. Arhitekts-restaurators.

Pieredze. Profesijas standartu sagatavošana: restaurators-celtnieks un restaurācijas darbu vadītājs. Celtniecības projektu realizācija, restaurācija un projektēšana, autoruzraudzības realizēšana. Dalība zinātniskajās un praktiskajās konferencēs un semināros. Arhitektūras vēstures, interjera un arhitektūras uztveres specifikas pasniedzējs. Arhitektūras un mākslas pētījumu speciālists. Latvijas restauratoru biedrības dalībnieks.

Jolanta Leitlande

Izglītība. Maskavas Valsts pedagoģiskā universitāte (pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte). Maskavas psihoterapijas institūts “Psihodrāma” specializācijā. Programmas kurss “Psihosomatisko saslimšanu psiholoģiskās korekcijas tehnoloģijas”. Populārzinātnisko un zinātnisko rakstu autors par audzināšanas aktuālajām problēmām.

Pieredze. Vairāku starptautisko humanitāro projektu bērniem un jauniešiem, tādu kā “Draudzība bez robežām”, radošais festivāls-konkurss “Baltijas saule”, dibinātājs un organizators. Treningu un apmācību programmu autors-izstrādātājs, psihologs-konsultants attīstības psiholoģijas, personības psiholoģijas un psihosomatikas sfērā.

Ludmila Knoka
kursu „Daiļdārzu planošanas pamati”  pasniedzēja ;vides zinātņu maģistra grāds; maģistra grāds tiesību zinātnē un jurista kvalifikācija ;praktizējošā dizainere.

Tatjana Kostiļeva
kursu „Daiļdārzu planošanas pamati”  pasniedzēja, augstakā izglītība inženierzinātnē, pabeidza Rīgas dizaina skolu, praktizējošā dizainere.

Liene Helfriča
pasniedzēja kursu  „Ekskursiju vadīšanas māksla” ; turisma un viesmilibas kursu pasniedzēja;   bakalaura grāds tūrisma vadībā un tūrisma nozares uzņēmuma vadītāja profesionālā kvalifikācija, maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā.

Natalija Gratkowska
kursu  „Ekskursiju vadīšanas māksla” pasniedzēja; Filologs-pasniedzēja kvalifikācija;pieredzējušī speciāliste.

    Kursa mērķis
    Mērķa auditorija
    Apmācību rezultāts
    Mācību ilgums
    Nodarbību grafiks
    Speciālais piedāvājums
    Plānotais sākums
    Programmas saturs
    1. daļa
    2. daļa
    3. daļa
    4. daļa
    5. daļa
    6. daļa
    7. daļa
    Noslēguma darbs
    Apmācību valoda
    Mācību maksa
    Mācību maksa grupā
    Mācību maksa individuāli
    Mācību maksa individuāli un pēc izvēles
    Tālmācības izmaksas
    Dokuments, beidzot kursu
    Nepieciešamie dokumenti
    Reģistrācijas maksa
    Materiāli nodarbībām
     
    Copyright ©2024
    © 2010-2024 Internet Shop Design & Programming: Profita.Solutions

    SIA "Poētika" apliecina, ka visa informācija, kas mums tiek sniegta tiek saglabāta un glabāta vadoties pēc fizisku personu datu aizsardzības likumu (Regula). Personas dati netiks atklāti vai nodoti nevienai trešajai pusei, tikai pilnvarotajiem saņēmējiem.